Cross Point offers EAS solutions that perfectly fit in the look and feel of the Electronics Store

Multimedia en telecom

Voor retailers van hoogwaardige consumentenelektronica zoals smartphones, tablets, e-readers, drones, camera’s en smart watches, kan de klantenervaring net zo belangrijk zijn als de anti-diefstalpreventie. Vaak kunnen het uiterlijk, het gevoel en de prestaties van het product in de winkel, inclusief de mogelijkheid om de functies volledig te ervaren, zoals menu’s en apps, cruciaal zijn bij de aankoopbeslissing van een klant.

Nu een wildgroei van nieuwe consumentenelektronica-producten op de markt komt en retailers onder concurrentiedruk staan ​​om kosten en personeel te verminderen, verbetert een degelijke beveiligingssyteem de aantrekkingskracht van deze categorie. Naast lijnbeveiligingsoplossingen zijn andere dingen net zo belangrijk. Vaak hebben deze winkels een noemenswaardige oppervlakte, dus het is cruciaal dat u weet waar uw klant is. Goede klantentelsystemen, maar ook zichtbare tagging van blisterverpakkingen blijven belangrijk.

Tel uw klanten

Inzicht in de bezoekersstromen

Heat
Mapping

Wat zijn de belangrijkste plaatsen in uw winkel?

Retail
Analytics

Trend analyse wordt steeds belangrijker

Zichtbare anti-diefstaloplossingen

Schrik potentiële dieven af

Klantentelling en heat mapping

De Cross Point 3D90 en 3D180 combineren een slimme, dynamische stereoscopische camera met voldoende ingebouwde rekenkracht om nauwkeurige beeldverwerking en veelzijdige toepassingssoftware samen te brengen in een bijgewerkt, strak dashboard.

Ze kunnen worden gebruikt om bezoekers bij de ingang te tellen, maar er kunnen ook zones worden gemaakt om het aantal personen in die zone te tellen.

Cross Point Analytics biedt inzicht in de gegenereerde gegevens om trends te ontdekken.

3D Camera Counter with Analytics Dashboard on iMac - Cross Point

AM of RF technologie?

Welke technologie moet worden gebruikt voor consumentenelektronica? Een verborgen systeem dat met AM-technologie in de vloer wordt geïnstalleerd? Of normale AM- of RF-voetstukken?

Voor de consumentenelektronica-industrie zien we dat AM-technologie vaker wordt gebruikt dan RF-technologie. De eenvoudige reden is dat AM-systemen in de vloer kunnen worden verborgen en dat veel spinnen worden gebruikt met AM- of DR-labels voor blisterverpakkingen.

 

83%

AM Technologie in deze sector

Anti-diefstalsystemen

De efficiënte beveiliging van een multimediawinkel begint bij de beveiligingspoortjes bij de ingang. Getagde producten kunnen gemakkelijk worden gedetecteerd bij de uitgang of bij het afrekenen.

Een duidelijk alarm informeert het winkelpersoneel dat een beveiligd item ongeoorloofd tussen de detectiepoorten passeert. Deze detectiepoorten bestaan in veel verschillende versies, zowel qua technologie als robuustheid.

Detail of the top with counter on the Nexus Black Cross Point

Waarom kiezen voor Cross Point?

 • Remote Service

  Onze producten ondersteunen service op afstand, waardoor het mogelijk om snel en efficiënt te reageren op elke vraag

 • Retail Analytics

  Ons Retail Analytics platform is gemaakt om u te helpen winkelprestaties en te vergelijken en te analyseren

 • Product design

  Onze producten zijn ontworpen om uw winkelprestaties te verbeteren zonder de klantenervaring of de look & feel te verstoren

 • 30 years experience

  We ontwikkelen de allerbeste producten in de EAS-business sinds 1993