C# / Azure Developers

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van een moderne cloud-gebaseerde oplossing ten behoeve van hoogwaardige winkeldiefstalpreventiesystemen.

Wij zoeken een enthousiaste .NET ontwikkelaar met een passie voor software engineering. Je hebt ruime .NET ervaring en SQL Server ervaring. Het preekt in je voordeel als je ervaring hebt met schaalbare systemen en kennis hebt van AZURE SQL (elastic database). Verder bezit je een sterk analytisch denkvermogen, gevoel voor details, een goed oog voor functionaliteit en je vindt het vanzelfsprekend om resultaat- en klantgericht te werken.

Functie-eisen

  • Grondige kennis van Microsoft Visual Studio 2015
  • Ervaring met Microsoft Azure, GIT, NUnit, en TeamCity
  • Octopus Deployment voor continuous integratie zijn ontwikkeltools waar Cross Point gebruik van maakt en ervaring hiermee is een pre.

Opleiding en vaardigheden

  • Voor deze functie is minimaal een HBO-denkniveau nodig.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent accuraat en komt afspraken altijd na.
  • Wij geven de voorkeur aan een voltijdse invulling.

We bieden een boeiende baan binnen een professionele organisatie met een uitstekende sfeer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Eigen verantwoordelijkheid, diversiteit en vrijheid is een groot goed binnen Cross Point.

 

Interesse?

Een leuke opdracht binnen een professionele organisatie met een uitstekende sfeer en diversiteit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remon Spekreijse op nummer (0591) 66 88 66 of stuur je CV met korte motivatiebrief naar pz@crosspoint.nl t.a.v. Bernadette van Loon.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cross Point
Waanderweg 12
7812 HZ Emmen
Telefoon (0591) 66 88 66
www.crosspoint.nl